vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak
vlak

Shiatsu-coaching

Naast Shiatsutherapeut ben ik ook geschoold in arbeidskunde en werkzaam als personeel- en organisatieadviseur. Vanaf 1991 ben ik in zowel de profit als non-profit sector in verschillende functies werkzaam.

Wat mij de laatste tijd opvalt in mijn Shiatsupraktijk is een toename van lichamelijke en psychische klachten door onrust vanuit een werksituatie. En tijdens mijn werkzaamheden als personeel- en organisatieadviseur is er regelmatig behoefte aan meer energie, ontspanning, oefeningen en Shiatsu op de werkvloer.

Door bovenstaande ervaringen te combineren is Shiatsu-coaching ontstaan. Als u vastloopt in uw werk, en ook lichamelijke en/of geestelijke ongemakken ervaart, kan Shiatsu-coaching u helpen.

Er wordt een programma op maat opgesteld met Shiatsu als basis. Dit wordt verbonden met uw persoonlijke coachingsvraag. U gaat vanuit een ander perspectief naar dezelfde gegevens en ervaringen kijken en dat geeft mogelijkheden. De omstandigheden kunt u niet altijd veranderen, maar wel de manier waarop u ermee om wilt gaan.

Door lichamelijk en geestelijk evenwicht te herstellen kunt u handelen vanuit uw natuurlijke kracht en energie. U krijgt snel weer 'grip' op de situatie en voelt zich ontspannen.

Shiatsupraktijk Jing-Well • IJsselstraat 14 • 3401 DK IJsselstein • 06 - 111 54 030 • info@jingwell.nl